Pemuda Umno Pokok Sena

Home
: Informasi
: Organisasi
: Komuti (Biro)
: Aktiviti
: Komunikasi
: Berita Terkini
: Galeri

: Aktiviti

header_top.jpg

PROGRAM PEMUDA UMNO POKOK SENA

10 Mei - 10 Jun

Mesyuarat Agong cawangan-cawangan Pemuda Umno Bahagian Pokok Sena bermula 10hb Mei hingga 30 Mei. Untuk maklumat lanjut mengenai mesyuarat ini boleh layari di laman web ini pada URL https://pesena.tripod.com/mesyuaratpemuda

4HB Mac

Majlis Pecah Tanah (Jalan Alor Star, Kuala Nerang dan Durian Burung) di SM Sains PokokSena dan dirasmikan oleh Menteri Besar Kedah pada  jam 3.00 petang)

Majlis Pertandingan Wau Pemuda UMNO Bhgn Pokok Sena dan Pemuda Kg. Pulau Telaga Mas.

Tayangan wayang kulit pada pukul 9.00 malam di Kg. Pulau Telaga Mas.

3HB Mac

Undian kejohanan bolasepak bagi merebut Piala Ketua Pemuda UMNO Bahagian PokokSena (Sdr Haris Che Mat  BCK, AMK) pada 3.00 petang di Dewan Penjara Pokok Sena

31HB Januari

Bertempat di  Kg Jabi pada pukul 2.00 petang. Ketua pemuda memberi bantuan berupa hamper kepada 2 kanak-kanak istimewa, pada masa yang sama pemuda juga membuat bubur asyura dengan masyarakat setempat. Ketua Pemuda juga turut menyumbangkan bola sepak dan bola sepak takraw kepada cawangan-cawangan yang dilawati.

Mesyuarat  Program Gerak Kerja Pilihanraya Zon Jabi bersama Ketua Pemuda UMNO cawangan Kampung Jabi, Kampung Bendang Perang, Bukit Kecil, Kampung Lanjut dan Kampung Cengal.

13HB Januari

Mesyuarat  Program Gerak Kerja Pilihanraya Zon Kampung Bukit  bersama Ketua Pemuda cawangan UMNO Kampung Batu 18, Jalan Naka, Kampung Hujung Bendang,  Kampung Pondok Lama, Kampung Bendang Baru, Kampung Baru Bendang Baru, Kampung Bukit Kechik Lesung , Kampung Lesung Timur, Kampung Bendang Lanjut

6HB Januari

Mesyuarat  Program Gerak Kerja Pilihanraya Zon Derang bersama Ketua Pemuda UMNO cawangan Kampung Bukit Derang, Kampung Kedundang, Kampung Panchor , Kampung Empa, Kampung Baru Padang Temusu, Kampung Menerung Derang.

Mesyuarat Liga Bolasepak Sebelas (11) Sebelah Piala Ketua Pemuda UMNO Bahagian Pokok  Sena Anjuran Bersama  Biro Belia, Sukan dan Latihan Pemuda UMNO Bahagian Pokok  Sena bersama Persatuan Bolasepak Daerah Pokok Sena dan Kelab Bolasepak Veteran Pokok Sena.

230px-umno_flag.gif

Kejayaan Program dan Aktiviti
 
Tahun 2006
 
6hb Disember
Taklimat Pilihanraya di Pusat Sumber Bangunan Tunku
 
9hb November
Karnival Bola Sepak Pemuda UMNO Malaysia di Ipoh
(Ketua Pemuda Bahagian Pokok Sena sebagai pengurus pasukan UMNO Negeri Kedah)

HEBAHAN PROGRAM TERKINI

Orang ramai dan pihak media dijemput ke kejohanan Liga Bolasepak Sebelas (11) Sebelah Piala Ketua Pemuda Bahagian Pokok Sena yang sudah sampai ke kemuncaknya dan pasukan-pasukan yang berjaya kini bertarung di peringkat suku akhir.

Untuk maklumat lanjut mengenai kejohanan ini sila layari halaman khas di laman web ini yang boleh dicapai melalaui alamat URL https://pesena.tripod.com/liga_ketuapemuda

2007 Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Pokok Sena. Hakcipta Terpelihara
 Rekabentuk & Aplikasi oleh Cobra Cobraeite deSign